Árakfrissítve - 2015-02-20

Házirend

Házirendünk célja,hogy Vendégeinknek nyugodt,kellemes pihenést biztosítsunk,valamint elkerüljük az esetleges félreértésket.

1.Vendégházainkat az érkezés napján 14:30 -tól lehet elfoglalni. A kijelentkezés napján 11:00 óráig kérjük elhagyni a házakat, valamint 14:00 óráig az apartman területét.

2.Vendégházainkat a vendégek tisztán kapják és ottlétük alatt gondoskodnak a tisztaságról. Kérjük Vendégeinket, hogy őrizzék meg a házak, az udvar tisztaságát, épségét, illetve gondoskodjanak azok rendeltetésszerű használatáról.
Az udvarban található kerti eszközök (pl. fűnyíró, fűkasza stb.) használatát mellőzni szíveskedjenek!

3.Hosszabb időtartamra maradó Vendégeink számára kérésre ágynemű és törölközőcsere megolható (igény szerint 5-6 naponta cserélve).

4.Felhívjuk Vendégeink figyelmét, hogy a házakban dohányozni TILOS!
Kérjük,hogy az arra kijelölt helyen, az udvaron dohányozzanak. A cigarettacsikket eloltva a hamutartókba szíveskedjenek kidobni.

5.Olaj, petróleum vagy benzin használata TILOS! A bogrács használata után a parazsat szíveskedjenek vízzel leönteni, eloltásról meggyőződni a tűz elkerülése éredekében.

6.A ház helyiségeiben található szemetesek megtelnének itt tartózkodásuk idején, kérjük ürítsék ki az udvaron található nagy szemetesbe. A műanyag, papír és üveg hulladékokat szíveskedjenek a kukák mellé tenni, mivel azok a szelektív hulladékgyűjtőbe kerülnek.

7.Napközben ha elhagyják az apartman területét, kérjük az ablakokat, ajtókat szíveskedjenek bezárni, az esetleges esőzések során befolyó víz elkerülése érdekében, illetve hogy illetéktelen személyek ne juthassanak be.

8.Szíveskedjenek az autóikkal a kijelölt helyen úgy parkolni,hogy másokat ne korlátozzanak a szabad mozgásban,parkolásban.Az udvari parkolóban elhelyezett gépkocsikban esetlegesen bekövetkezett károkért felellősséget nem vállalunk!

9.A különböző labdajátékokra a kert hátsó területén van lehetőség, ezzel elkerülve a szomszédok pihenésének zavarását, a játékok átesését, átdobását a szomszédos udvarokra.

10.Apatmanjainkban kistestű háziállatot fogadunk (tisztántartásáról gazdája köteles gondoskodni).

11.A csendrendeletre való tekintettel megkérjük Vendégeinket, hogy 22 óra után ne hangoskodjanak. Az esti órákban a kertben kerülni szíveskedjenek a hangos, zavaró tevékenységet.

12.Kérjük, távozáskor és éjszakára a házak bejáratát szíveskedjenek kulcsra zárni.Az apartmanokban elhelyezett értéktárgyakért felelősséget nem vállalunk!


Mint minden háztartásban, az apartmanokban is előfordulhat, hogy valami a vendégek hibáján kívül meghibásodik vagy tönkremegy. Szívesen vesszük ha jelzik az esetleges meghibásodásokat, hogy mielőbb kijavíthassuk és a komoly károkat megelőzhessük.